Zangkamp

Vijf dagen aan de slag onder leiding van gekwalificeerde zangdocenten. Volop aandacht voor zangtechniek, repertoirekeuze en liedinterpretatie. Daarnaast staan er individuele zanglessen op het programma, aangepast aan jouw stijl en niveau. En tenslotte duiken we met elkaar de opnamestudio in!

Op de vierde zangkamp-dag maakt iedereen een individuele studio-opname met een videoclip.

Het Zangkamp is bestemd voor zangers van 9 t/m 16 jaar, die toonvast moeten kunnen zingen en bekend zijn met zangles.

ZangKamp Toelatingseisen

Om alles uit het kamp te halen moet je beschikken over een bepaald basisniveau. We stellen de eis dat je in elk geval toonvast kunt zingen. Voorafgaand aan je aanmelding ontvangen we graag een filmpje waarop je een zelf gekozen nummer zingt.

Op basis van dit filmpje beslissen we of we je toelaten op het Xapp zangkamp. Stuur je auditie, voorzien van je naam en leeftijd naar zangkamp@xapp.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Neem gerust eerst contact op voor tips voordat jij jouw filmpje gaat maken.

Data Zangkamp 2024

In 2024 worden er geen zangkampen aangeboden.

Kosten

Een zangkamp van 5 dagen op basis van vol pension, inclusief studio-opname, videoclip en opname van de eindpresentatie kost €585,-

Zangkamp programma

Natuurlijk ben je nu al nieuwsgierig naar het programma! Een voorproefje:

Op de aankomstdag verwachten we jullie rond het middaguur. Na de lunch volgt een gezellige kennismaking en willen we graag zien wat jullie in je mars hebben. Diezelfde avond starten we met de eerste workshops zang en podiumperformance.

De dagen daarna wordt er natuurlijk druk geoefend en geven gediplomeerde zangdocenten verschillende workshops en lessen.

Dag vier vertrekken we per bus naar de studio en neem je, onder andere, individueel een lied op. Ook wordt een videoclip gemaakt als blijvende herinnering.
Tussendoor organiseren we natuurlijk de nodige ontspanning.

De uitvoeringsdag begint met een generale repetitie. Om half zeven start een prachtig optreden met individuele bijdragen en koor-zang als mooie afsluiting van een geweldige week. En natuurlijk zijn ouders en andere belangstellenden van harte welkom!

Over de Studio

De studio is één van de grootste opnamestudio’s in Nederland. Er staat een bijzondere mengtafel: de 60 kanalen analoge Neve Legend (de privé tafel van Sir George Martin, producer van The Beatles), ze geeft een warm, dik analoog geluid.

Nummers van Elton John en de filmmuziek van Lord of the Rings zijn er op afgemixed. Van Anouk tot Aart Staartjes; vele artiesten hebben in deze studio opgenomen en nu is het jouw beurt.