Inschrijven
zangkamp
zangkamp xapp zomerkamp
Xapp ZangKamp voicecamp voicekidscamp kamp zomervakantie zomerkamp
zangkamp studio xapp zomerkamp
zangkamp
zangkamp xapp
zangkamp xapp zomerkamp
zangkamp xapp zomerkamp
Xapp ZangKamp voicecamp voicekidscamp kamp zomervakantie zomerkamp
zangkamp
zangkamp
Xapp ZangKamp voicecamp voicekidscamp kamp zomervakantie zomerkampXapp ZangKamp voicecamp voicekidscamp kamp zomervakantie zomerkamp

ZangKamp

Xapp ZangKamp

Wanneer zingen je grootste hobby is en je volgt al een tijdje zangles: dan is het Xapp Zangkamp echt iets voor jou!

performance, songwriting, repertoirekeuze & stijlkennis, ritme & grooves, liedinterpretatie

Vijf dagen lang met andere geoefende zangers en zangeressen aan het werk om je zangtechniek en jouw podiumpresentatie te verbeteren. Samen volg je verschillende workshops onder leiding van gediplomeerde zangdocenten. Denk daarbij aan zangtechniek, performance, improvisatie maar we besteden ook aandacht aan repertoirekeuze, stijlkennis en aan liedinterpretatie. Verder staan er ook individuele zanglessen op het programma, aangepast aan jouw stijl en niveau.
En natuurlijk duiken we met elkaar een professionele opnamestudio in om opnames te laten maken van wat jullie hebben ingestudeerd.

ZangKamp Programma

Alle informatie over de locatie, het programma, de voorbereiding en alle andere belangrijke aanvullende informatie die je nodig hebt, word je voorafgaand aan het kamp krijgt toegestuurd.

Natuurlijk ben je nu al nieuwsgierig naar het programma! Een voorproefje:

Op de aankomstdag verwachten we jullie rond het middaguur. Na de lunch volgt een gezellige kennismaking en willen we graag zien wat jullie in je mars hebben. Diezelfde avond starten we met de eerste workshops zang en podiumperformance.

De dagen daarna wordt er natuurlijk druk geoefend en geven gediplomeerde zangdocenten verschillende workshops en lessen.

Natuurlijk duiken we met elkaar een professionele opnamestudio in.

Dag vier vertrekken we per bus naar één van de mooiste professionele opnamestudios (jkstudio’s) in Nederland en neem je, onder andere, individueel een lied op.
Tussendoor organiseren we natuurlijk de nodige ontspanning. Er is tijd om te zwemmen, ’s avonds zing je liedjes bij het kampvuur en er staat een uitdagend hoogteparcours op het programma.

De uitvoeringsdag begint met een generale repetitie en is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Je trekt je mooiste kleren aan en om half zeven start een prachtig optreden met individuele bijdragen en koor-zang als mooie afsluiting van een geweldige week. En natuurlijk zijn ouders en andere belangstellenden van harte welkom!

pijl r