Acteren? Zingen? Filmen?

Wat spreekt je het meest aan? Acteren voor de camera, zingen in de studio of een combinatie van spel, zang en dans in een musical? Durf je het aan om zelf een voorstelling te schrijven? Wat je ook wilt, je kunt altijd bij de zomerkampen van Xapp terecht! Ook weer in de zomervakantie 2024: 22 jaar Xapp zomerkampen!

Meer weten dan dat wat op deze site staat? Neem gerust telefonisch of per mail contact op of bekijk onze syllabus.

Voorstelling in theater

Iedere kampweek eindigt met een voorstelling, film of presentatie voor ouders en andere belangstellenden. Deze voorstellingen vinden plaats in het Xapp theater op het park en beginnen ’s avonds.

Van de deelnemers verwachten we veel enthousiasme, een goede werkhouding en sociale zelfstandigheid.

Een vol programma

Het instuderen van een complete productie, filmen, zingen of een theaterproductie spelen & schrijven in zo’n korte tijd vraagt een vol programma. Er wordt veel gerepeteerd, samen gewerkt en er is tijd voor verschillende workshops. Daarnaast is er tijd tijd om te zwemmen, te lasergamen, broodjes bakken en er staat een uitdagend hoogteparcours op het programma.

De kampen vinden plaats in Heino, op een prachtig park met voor iedere groep een eigen huis waar de deelnemers en de begeleiders verblijven.

Verder hebben we onder andere de beschikking over een theaterzaal en is er een zwembad, een sporthal en een zwemvijver. Natuurlijk ontbreekt ook het kampvuur niet op het programma. Voor alle maaltijden kunnen we terecht in het parkrestaurant.

Goede docenten

Alle begeleiders hebben ervaring als theaterdocent, als regisseur, als zang- of dansdocent of als uitvoerend artiest. Ze hebben allemaal ervaring in het werken met kinderen en jongeren en staan te popelen om er met elkaar een geweldig zomerkamp van te maken. Daarvoor staan ze tijdens de hele kampweek voor de deelnemers klaar!

Het musicalkamp, zangkamp, cinekamp (filmkamp) en theaterkamp is overzichtelijk en persoonlijk.

Voor alle kampen geldt:

  • Vijf dagen kamp
  • Workshops en lessen van professionele docenten
  • Overnachting in een huis met 4-6 personen op een kamer
  • Docenten-begeleiders zijn 24 uur op het kamp aanwezig
  • Een theaterzaal, repetitieruimtes, zwembad en sporthal tot onze beschikking
  • Extra activiteiten als klimmen, zwemmen, avondspellen en broodjes bakken
  • Prima verzorgd ontbijt, lunch en diner in het parkrestaurant
  • Xapp heeft 22 jaar ervaring in het organiseren van deze zomerkampen
  • Onze zomerkampen zijn minder geschikt voor kinderen met gedragsproblemen: goed kunnen samenwerken is een vereiste.

Over Xapp.

Op het raakvlak van kinderen & jongeren en uitvoerende kunsten staat Xapp.
Xapp organiseert sinds 2003 jaarlijkse zomerkampen: musicalkamp, zangkamp, theaterkamp en ons filmkamp: cinekamp. Daarnaast is Xapp de naam achter diverse Jeugdtheaterscholen, de producent van podium- en beeldproducties en zorgt Xapp Kindercasting voor jonge spelers in reclames, films en TV-producties.

Xapp staat voor betrokkenheid, oog voor de deelnemers en een organisatie met korte lijnen. Zo creëren wij een veilige omgeving waar vragen direct beantwoord worden, medewerkers verantwoordelijkheid voelen en de deelnemer centraal staat. Neem gerust even telefonisch contact op als er vragen zijn over een zomerkamp: 0529 430 249

Bekijk hier de site van Xapp

Xapp Zomerkampen

Voor meer informatie of vragen over het inschrijfformulier, bijzondere omstandigheden, de betaling of anders kunt u contact opnemen door te bellen of te mailen: 0529-430-249, zomerkamp@xapp.nl. De data van al onze zomerkampen vindt u ook op de inschrijf-pagina.

Wilt u meer weten dan op deze website staat, over o.a. onze visie en veiligheid: download en bekijk onze uitgebreide syllabus:

Syllabus - Xapp Zomerkamp

Overzicht zomerkamp data

Data Xapp Zomerkampen 2024