Inschrijven
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
filmkamp xapp cinekamp
Xapp cinekamp filmkamp
filmkamp xapp cinekamp film

CineKamp

Het filmkamp van Xapp: CineKamp

Tijdens het CineKamp ligt de nadruk op acteren in een kortfilm. Dit filmkamp is dan ook bedoeld voor kinderen die in vijf dagen veel willen leren en zichzelf willen verbeteren op het gebied van acteren voor de camera.

Maar jullie staan niet alleen voor de camera. Naast het acteren in de kortfilm vormen de deelnemers een productieteam en maken verschillende andere producties waarbij alle facetten aan bod komen: van het maken van een storyboard tot en met het editen van het eindproduct.

Nadruk op acteren voor de camera.

Vijf dagen lang leren de deelnemers over verschillende acteertechnieken die voor de camera gebruikt kunnen worden en allerlei zaken die nodig zijn om een film of TV-programma te kunnen maken: beeldkaders, camerastandpunt, stop motion, editing en chroma key.

Cinekamp programma

Alle informatie over de locatie, het programma, de voorbereiding en alle andere belangrijke aanvullende informatie die je nodig hebt, word je voorafgaand aan het filmkamp krijgt toegestuurd.

Acteertheorie, beeldkaders, camerastandpunt, editing, emoties, stop motion, en chroma key.

Natuurlijk ben je nu al nieuwsgierig naar het programma! Een voorproefje:

Op de aankomstdag van het filmkamp verwachten we jullie rond het middaguur. Na de lunch volgt een uitgebreide kennismaking en bespreken we het script van de kortfilm die we gaan opnemen. Diezelfde dag zullen we de al eerste opnames gaan maken. De komende dagen staan in het teken van het opnemen van de kortfilm. Er worden veel acteerworkshops gegeven waarin acteertheorieën aan bod komen en we doen veel speloefeningen.
Daarnaast is er veel tijd voor les op het gebied van regie, beeldkaders, camerastandpunt, editing, en chroma key. Tussendoor organiseren we natuurlijk de nodige ontspanning. Er is tijd om te zwemmen, ’s avonds zing je liedjes bij het kampvuur en er staat een uitdagend hoogteparcours op het programma.

De laatste dag staat in het teken van workshops en de afronding van de eigen projecten. De bioscoop wordt in gereedheid gebracht en om half zeven worden de gemaakte kortfilm en de andere producties vertoond op het witte doek als mooie afsluiting van een geweldige week. En natuurlijk zijn ouders en andere belangstellenden van harte welkom!

Kortfilm

Veel jong talent zet de eerste stappen in de filmwereld via een kortfilm.

Laat je acteertalent zien.

Een kortfilm heeft een voor films relatief korte speelduur, meestal ongeveer 10 minuten. Alleen door de speelduur verschilt een korte film van de gewone speelfilm De kortfilm wordt vooral gezien als visitekaartje om je acteertalent te laten zien. Het is het bewijs dat je weet hoe je een film maakt!

Filmkamp Cinekamp op facebook: facebook filmkamp cinekamp


Xapp Cinekamp filmkamp opdrachtfilm. Stop-motion: superman :
Xapp Cinekamp filmkamp opdrachtfilm. Stomme Film: Plakkerig:

pijl r