Xapp-herfstkamp

Tijdens het kamp krijg je de leukste workshops op het gebied van acteren, zang en dans. Op zondag bestormen we het podium en laten we het publiek zien hoe mooi musical kan zijn!

Elke dag staan er weer andere onderdelen van de uitvoerende kunsten centraal. Zo werken we workshopsgewijs aan jullie talent om dat aan het einde van de week te tonen aan het publiek. De eindpresentatie vindt plaats in onze theaterzaal en geeft een goed overzicht van wat we zoal hebben gedaan. Er zijn scenes te zien, er is ruimte voor improvisatie en ook zang en dans blijft niet achterwegen.

Verder is het kamp natuurlijk nog steeds een echt Xapp kamp. Je overnacht in huisjes op het terrein, ontbijt, luncht en dineert in het parkrestaurant en bent bezig met tal van andere activiteiten.

Dit herfstkamp is voor kinderen en jongeren van 9 t/m 16 jaar. Een kampweek start om 19:00 en eindigt met een presentatie aan het eind van de laatste kampmiddag.

Verruil je slippers en korte broek voor een warme trui en stort je in het Xapp Musical Mistery Kamp in de herfstvakantie!

Xapp Herfstkamp: Musical Mistery 2021

Xapp herfstkamp A: 20 – 24 oktober (9 – 12 jr)
Xapp herfstkamp B: 20 – 24 oktober (12 – 16 jr)
Een kamp start op woensdag 19:00 uur en duurt tot zondag 17:00 uur.

Kosten

Het Xapp-herfstkamp op basis van vol pension kost: €339,-

Pagina 1 van 4

Selecteer een Herfstkamp

Kies een kampweek

Mailadres van een ouder of verzorger

Wordt gebruikt door de docenten voor de rolverdeling en om snel namen te leren. MAX 8 MB. Als u een foto upload geeft u toestemming om de foto af te drukken en te gebruiken door onze docenten tijdens het zomerkamp.

Andere dieetwensen? Vul het in bij medische bijzonderheden

Is er iets wat wij moeten weten. Bijvoorbeeld een specifiek dieet, gebruik van medicatie of een allergie?

Bekijk de kleuren via de link. Vul de kleur hier in. De kosten van het jack bedragen €27,50 en worden bij de eerste termijn mee afgeschreven.

Onze T-shirts hebben het Xapp MusicalKamp-, CineKamp-, JongeMakersKamp- of ZangKamplogo klein op de borst en op de achterkant staat het logo van de voorstelling/film van 2020. (ZangKamp heeft het Xapp ZangKamp-logo op de rug) Er is keuze uit drie kleuren. De kosten van het T-shirt bedragen €10,-

Voor onze herfstkampen maakt u zelf de vergoeding over. U ontvangt per ommegaande de gegevens van ons die u nodig heeft voor de betaling. U maakt vervolgens de totale vergoeding over, meteen of minimaal 5 dagen voor de start van het kamp. In verband met covid-19 zijn er ruime annuleringsmogelijkheden waarbij u kosteloos kunt annuleren en betaalde vergoeding terug ontvangt.

De betaling minimaal dient 30 dagen voor de start van het kamp te gebeuren.

Zie voor meer informatie hierover ons privacybeleid.

Om misverstanden te voorkomen vragen wij u akkoord te gaan met onze voorwaarden en ons privacybeleid te lezen. Neem gerust contact op als u hierover vragen of opmerkingen heeft.