JongeMakerskamp

Dit kamp is voor jonge makers en spelers van 14 tot en met 21 jaar.
Het enige wat vastligt is het thema. Vanuit daar werk je samen aan een voorstelling die aan het einde van de week getoond wordt. Onder begeleiding van ervaren theatermakers ga je aan de slag om je eigen invulling aan een voorstelling te geven. Er wordt samen gewerkt aan tekst, bewegingsscenes, muziek of wat er dan ook past bij deze uitvoering.

Maak je muziek? Neem je instrument mee! Ben je beeldend sterk? Neem daar extra materiaal voor mee! Kortom, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd. Van productie in ons theater tot aan een locatievoorstelling, alles is mogelijk.

Onze begeleiders staan niet enkel tot jullie dienst bij het maken van de productie. Ze geven gedurende de week masterclasses in spel, regie en makerschap zodat je met extra handvatten naar huis gaat.

Naast theater zijn er tal van activiteiten om elkaar beter te leren kennen, materiaal te laten bezinken of simpelweg je hoofd even leeg te maken.

Toelatingseis

Voor het JongeMakersKamp is ervaring en met name motivatie vereist. Stuur ons jouw motivatie in een bericht naar jongemakers@xapp.nl. Heb jij beelden van een productie of zelfgeschreven werk, stuur dit eventueel ook mee.

JongeMakersKamp 2022

JongeMakersKamp: 30 juli – 3 aug

Kosten

Het JongeMakersKamp van 5 dagen op basis van vol pension en opname van de voorstelling kost: €439,-.